Nii eli eile unohin kirjottaa täst peruskoulun viimesest viikost :) No,käytiin sillo Keskiviikkona luokkaretkel Oulussa,tietomaassa......... Hävetti ko piti luokan kans liikkua,eihä siel Oulus voi eksyä,ellei oo enne käyny siel... No käytii sit Raxsis syömäs ja sit sen jälkee lähin käymää Limingas :) Kävin entises luokas ja sitte näin opoaki siel ja juttelin sit sen entise opettajan kans,kavereitaki näin :) Ostin sielt kaupungilt kaks toppia :D Olin sit Minnal johonki 8 asti, Oonaki oli siel :) 

Torstaina mul alko sit tetti tuos Muhoksen K-supermarketis. Oliha siel yks toinenki harjottelija ni ei tarttenu yksi olla siel :D Oli kyl melko surkiaa hommaa ku joka pvä sama duuni et kuorman purkua,hyllyjen järjestelyä tms ni alko kyl jo kyllästyä siihe...Mut kunnial vein sen peruskoulun viimesen tetin loppuun asti :) Nii ja tuli siel pari haavaaki ja käet oli mustelmil :D Mut sain sit semmose ''läksiäislahjan'' jos oli suklaata,karkkia,pesuhanskat,peli ja meikkipussi. Nii ja se tetti kesti seuraavan viikon Keskiviikkoo asti :) 

Sit Torstaina meil oli opettajat vs oppilaat futismatsi,ite oisi muute osallistunu siihe mut ei pystyny juoksee :( Mut opettajat vei muistaakseni 5-1,jos oikei siis muistan :D Perjantaina meil oli kirkko heti aamust ja sit oli kevätjuhla harjotukset, meil loppu sillo Torstaina ja Perjantaina jo klo 13 koulu ni ei tarvinu kärsiä pitempää :D Lauantaina oli sit päättärit !! Oli kyl mahtava juhla koulullaki :) Siel oli 9.luokkien esityksiä ja sit oli 8.luokan tanssiesitys :) Ka oli jotai 7.2,syksyl sit amiksee :) No,meil tuli käymää Tomppa,Ella,Mummu,Ukki,Kristiina,Julia ja Jouni... En tajua et miks mummu ja ukki välttämättä halus tulla käymää,ei peruskoulusta pääseminen oo oikeesti nii iso juttu! :D Mut sainpaha ainaki 50 e jos ei muute :'D Jossu jäi sit meille,istuttii iltaa ja juotiin pari lonkkua siin sitte :D Ja rillattiin kans ;) Vieraat onneks lähti jo 3-4 aikaa pois... 

Toi äiti lähti sit Kuusamoo maanantaina ni jäätii sit Jossun kans kahestaa tänne,oltii reippaita ja käytii ostaa ruokaa kaupast :) Tein sit jauhelihapullia,pottumuussia ja kastiketta <-- namnam :p Onnistu iha hyvin :D 

Huomen ois tarkotus lähtee Kreetalle,Haniaa :) Takas sit 17.pvä joskus 4 jälkee Oulus takas se lento :) Mitä oon katellu että lämmintä korkeintaa +32 ;) Että ruskettuu ainaki jos ei muute :) Mutta laittelen niitä kuvia sitte sielt reissust :)